Om oss

Din partner vid bemanning & rekrytering

Vi är en samling av talanger och möjligheter.
Vi använder allt vårt kunnande och breda nätverk för att kunna erbjuda de bästa konsulterna.

Kvalitet

Med många års erfarenhet inom kvalitet kan vi stötta er med allt från enkla frågor till komplexa utredningar och projekt.

Projektledning

Att ha rätt projektledare är en avgörande faktorer för projektets framgång, vi jobbar med det i åtanke, i varje uppdrag.

Northcon

Produktion

Inom produktion fokuserar på ledning och utveckling, med kandidater till roller som produktionsledare & produktionstekniker.

Northcon Projektledning

SCM

Inom SCM har vi många kandidater med bred erfarenhet som kan snabbt sätta sig in era utmaningar och börja leverera bra resultat.

Northcon SCM

Vår drivkraft

Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och det tror vi gäller även våra kunder. Vi vill ha lojala, duktiga och pålitliga medarbetare med eget driv och ansvar, det är vad vi eftersträvar till varje uppdrag och tjänst som ska tillsättas. Northcon är det schysta, bra och pålitliga alternativet inom bemanning och rekrytering.

Stabila och bra relationer tar tid att bygga upp. Vi tror på långsiktiga relationer, både till våra medarbetare, kunder och samarbetspartner. Det ger goda förutsättningar för ett lyckat samarbete.

Kunden först

Vi sätter alltid kundens intressen först.  Det är kundens krav, förväntningar och önskemål som är viktigast för oss.

Värdeskapande

Vi eftersträvar alltid effektiva arbetssätt som skapar värde både för våra kunder och för oss, och eliminerar alla former av slöseri.

Ständig förbättring

Hur bra vi än är kan vi alltid bli bättre, i varje process, varje projekt och varje aktivitet. Därför strävar vi alltid mot att bli ännu bättre.

Vår drivkraft

Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och det tror vi gäller även våra kunder. Vi vill lojala, duktiga och pålitliga medarbetare med eget driv och ansvar. Det tror vi att även våra kunder vill ha. Northcon är det schysta, bra och pålitliga alternativet inom bemanning och rekrytering.

Vi tror på långsiktiga relationer, både till våra medarbetare, kunder och samarbetspartner. Det ger god förutsättningar för ett lyckat samarbete.