Våra tjänster

Hur kan vi hjälpa till?

Northcon stöttar sina kunder med bemanning och rekrytering.

Bemanning

Vi bemannar de tjänster ni vill så ni kan fokusera på det som är er kärnverksamhet. Med ett brett nätverk och tillgång till ett stort antal kompetenta kandidater kan se till att få rätt person på plats snabbt och effektivt.

Rekrytering

Att rekrytera rätt person till rätt roll är en av de mest avgörande faktorerna för alla verksamheter, det är med det i åtanke vi jobbar med varje rekryteringsuppdrag.

Vi gör vårt bästa så att varje rekrytering och uppdrag så att ni får de bästa kandidaterna till varje tjänst. En fel rekrytering kan bli kostsam och vi gör allt vi kan för att ni ska slippa det.

Hyr-köp

Med Hyr-köp har ni möjlighet att ta in en ny medarbetare som konsult under en period innan ni beslutar om eventuell anställning. 

På det sättet tar ni ingen risk, utan kan välja att inte anställa, efter den överenskomna perioden.

Bemanning

Vi bemannar de tjänster ni vill så ni kan ägna er åt er kärnverksamhet. Med ett brett nätverk och tillgång till ett stort antal kompetenta kandidater kan vi se till att få rätt person på plats snabbt och effektivt.

Rekrytering

Att rekrytera rätt person till rätt roll är en av de mest avgörande faktorerna för alla verksamheter, det är med det i åtanke vi jobbar med varje rekryteringsuppdrag.

Vi gör vårt bästa så att varje rekryterings uppdrag blir rätt  och ni får de rätta individerna till varje tjänst. En felrekrytering kan bli kostsam och vi gör allt vi kan för att ni ska slippa det. 

Hyr-köp

Med hyr-köp har ni möjlighet att ta in en y medarbetare som konsult under en period innan ni beslutar om eventuell anställning.

På det sättet tar ni ingen risk, utan kan välja att inte anställa efter den överenskomna perioden.

Vi kan göra det svåra och tidskrävande enkelt och snabbt

Behöver ni förstärka med konsulter som snabbt kan komma igång och börja leverera? Kontakta oss gärna så berättar vi vad vi kan göra för er.